I've been having a problem with archsim, whenever i try to simulate something it gives an error saying that some file can not be found. I thought it was related to my antivirus, but I've send to the exclusions and whitelist all the files and folders of DIVA and it's still not working, any idea on what it might be??? Thanks very much!

Tags: antivirus, archsim, diva, error, file, grasshopper, model, simulation

Views: 41

Reply to This

Replies to This Discussion

which file is missing?

the "noNameout.err" file. In this case I didn't atribute a "Name", but even when I atribute, I doesn't work.

the "noNameout.err" file. In this case I didn't atribute a "Name", but even when I atribute, I doesn't work

Timur Dogan said:

which file is missing?

Hi - this seems to be an issue with the simulation. It seems
Like Energy Plus is not running. Can you double check the whether ther is an IDF file in your working directory? If there is one - could you post it here? This might help me to in understanding what the issue is. Best,
T

Sure, I'm sending the file attached

Thanks!
 
Timur Dogan said:

Hi - this seems to be an issue with the simulation. It seems
Like Energy Plus is not running. Can you double check the whether ther is an IDF file in your working directory? If there is one - could you post it here? This might help me to in understanding what the issue is. Best,
T
Attachments:

i've just remembered, I have two versions of energyplus installed I think, or at least there's some files from both versions, can this be the problem?
 
Timur Dogan said:

Hi - this seems to be an issue with the simulation. It seems
Like Energy Plus is not running. Can you double check the whether ther is an IDF file in your working directory? If there is one - could you post it here? This might help me to in understanding what the issue is. Best,
T

Hi Timur, any update or idea on what might be happening? thank you very much!

Timur Dogan said:

Hi - this seems to be an issue with the simulation. It seems
Like Energy Plus is not running. Can you double check the whether ther is an IDF file in your working directory? If there is one - could you post it here? This might help me to in understanding what the issue is. Best,
T

HI
I am having same problem.

Best Regards
Anu

Reply to Discussion

RSS

© 2017   Created by jeff niemasz.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service